Opfølgning

Home  »  Alle  »  Opfølgning
nov 14, 2020 1 Comment ›› Tage Rasmussen

Risiko for trafikregulerende restriktioner på Kronprins Frederiks Bro

Da vi endnu ikke har fået nogen tilbagemelding fra byrådsmedlemmerne på vores debatindlæg i diverse Facebook grupper samt i lokalaviserne, har vi dags dato sendt nedenstående e-mail til alle byrådsmedlemmer.

Så håber vi på, at de vi svare på det vigtige spørgsmål.


I længere tid har der i mediebilledet herunder på de sociale medier været en intensiv dialog omkring Kronprinsesse Marys Bro og betalingsgebyret.

Specielt har formanden for Fjordforbindelsen Leif Jørn Tullberg skruet op for retorikken og har indledt en reklamekampagne for betalingsbroen samt en kamp med modstanderne af betalingen.

I dette forløb er det via flere artikler i ingeniøren blevet klarlagt, at de der er en risiko for at der vil blive indført trafikregulerende restriktioner på Kronprins Frederiks Bro (KFB) når/hvis forudsætningerne for økonomien på Kronprinsesse Marys Bro (KMB) brister, og det dermed ikke vil være muligt at overholde tilbagebetalingsbetingelserne.

En del trafikforskere og mange borgere i kommunen er af den klare opfattelse at det kun er et spørgsmål om tid før problematikken bliver aktuel.

Fjordforbindelsen/VD overvurderer trafikpotentialet i deres prognoser samt ikke mindst undervurderer den store principielle modstand mod betalingsbroen og borgernes betalingsvillighed.

Dette har vi adresseret i et indlæg på vores hjemmeside samt via debatartikler i de lokale medier

Artikel i Lokalavisen

Artikel i Hornsherred Lokalavis

Indlæg på Fjordlandslistens Hjemmeside

Sagen er meget vigtig for kommunen og ikke mindst borgerne i Hornsherred.

Af den grund har vi i debatartiklen efterspurgt et klart svar på spørgsmålet om, hvorvidt byrådsmedlemmerne vil støtte trafikregulerende foranstaltninger på KFB.

Da vi ikke har fået nogen svar på vores spørgsmål endnu, stiller vi hermed spørgsmålet direkte, i det tilfælde du ikke har været opmærksom på artiklerne og debatterne i de forskellige Facebook grupper i kommunen.

Borgerne har krav på et klart svar på dette spørgsmål inden næste kommunalvalg, da der vil være stor risiko for at spørgsmålet bliver aktuelt allerede i den kommende byrådsperiode.

Vejdirektoratet (VD) er jo allerede i gang med at lave forskellige trafikregulerende tiltag , der vil tilgodese den tværgående trafik ift. J.F. Willumsens vej og de bløde trafikanter og dermed påvirke trafikken og kødannelsen på KFB specielt i myldretiden.

Vi er klar over, at der nok ikke vil være nogen der har lyst til at indføre disse restriktioner, men spørgsmålet er, hvilken position du vil tage når Vejdirektoratet/fjordforbindelsen kommer med forslag om at indføre trafikregulerende foranstaltninger, med det formål at gøre livet så surt for bilisterne og pendlerne i kommunen, så de modvilligt “tvinges” til at bruge betalingsbroen.

Vi ser frem til en tilbagemelding om din holdning til dette spørgsmål, og vil frabede os et undvigende svar om at spørgsmålet er hypotetisk.

Tagged with: , ,

Comments

  1. […] byrådsmedlemmer, og vi vil hermed give en status.Vores henvendelse kan ses på nedenstående linkHenvendelse til byrådsmedlemmerVi har modtaget svar fra følgende personerA – Tina T. Stauning (udtalelse for hele A […]