Rædselskabinet kandidat (Fjordtoften 10/Viuff grundkøb)

Home  »  Alle  »  Rædselskabinet kandidat (Fjordtoften 10/Viuff grundkøb)
jul 21, 2020 No Comments ›› Tage Rasmussen

Denne sag er blandt blandt mange andre nomineret til Fjordlandslistens Rædselskabinet

Sagen er væsentlig ift. vores kamp for at få SUND FORNUFT tilbage i førersædet, da den konflikter med flere at vores grundlæggende værdier herunder Fakta, Ordentlighed og Respekt, og dermed er et eksempel på den adfærd vi ønsker at gøre op med.

Det bliver interessant at se, hvad ombudsmandens konklusion bliver ift. klagen fra naboen.

Fjordlandslisten har desuden anmodet om aktindsigt i sagerne vedrørende Fjordtoften 10 og Fjordtoften 8. Formålet med dette er at sikre,at sagen bliver passende undersøgt og beskrevet, så den er let tilgængelig for borgerne.

Der har allerede været mange forskellige artikler og debatindlæg om sagen. Det vil vi nu samle op i et mere overskueligt dokument, der beskriver sagsforløbet med de fakta vi kan opstøve, og de problemstillinger der afdækkes.

Den kommer ikke til at gå i glemmebogen, men vil når den er færdigbehandlet blive udstillet sammen de andre sager i Rædselskabinettet, som vi arbejder på at få beskrevet.

Vi vil informere meget mere omkring Rædselskabinettet senere, men blot oplyse at vi arbejder på at få disse sager beskrevet og gjort tilgængelige i god tid inden KV21.

Hvis der er nogen der har flere kandidater til Rædselskabinettet, kan de nomineres via vores kontaktformular

Tag endelig også fat i os, hvis du har nærmere information om en eller flere af sagerne, og måske også gerne vil bidrage til at få dem dokumenteret.

Tagged with: ,