Fjordlandslisten – Anmeldelse af kandidatur til KV21

Home  »  Fjordlandslisten – Anmeldelse af kandidatur til KV21

Nedenstående formular skal anvendes af medlemmer af Fjordlandslisten med fuldt medlemskab, der ønsker at stille sig til rådighed som kandidat for Fjordlandslisten til kommunalvalget 2021.

Alle tilkendegivelser vil blive behandlet af Fjordlandslistens kandidatudvalg i overensstemmelse med vedtægterne. Kandidatvalget vil tage hensyn til de ønsker de enkelte kandidater måtte have, samt vurdere kandidaterne ud fra en række objektive kriterier.

Den prioriterede kandidatliste vil sammen med en profilbeskrivelse af de enkelte kandidater blive udsendt sammen med indkaldelsen til den ordinære generalforsamling.

Bestyrelsen har ydermere efter grundig overvejelse besluttet at indstille til generalforsamlingen af Fjordlandslisten anvender en listeopstilling.

Vi håber at mange af vores medlemmer vil overveje en opstilling for at være med til at profilere listen og medvirke til at Fjordlandslisten bliver repræsenteret i det kommende byråd.

Under valgbarhed skal man kunne opfylde alle kriterer.

Nedenfor er links med nærmere information til punkt 1, 4 og 5.

Officielle kriterier for valgbarhed

Fjordlandslistens Vedtægter

Fjordlandslistens Værdigrundlag

Såfremt der er spørgsmål ifm. udfyldelsen af formularen bedes man kontakte kandidatudvalget via vores kontaktformular (emne Kandidatudvalg/Kandidatur eller ved blot at sende en e-mail til medlem@fjordlandslisten.dk

Indtast dit fulde navn
Indtast adresse
Angiv din e-mail adresse.
Angiv telefon nummer
Alle checkbokse skal være markeret for at man et valgbar og opstillingsberettiget for Fjordlandslisten.