Borgmesterkandidatur – Ryst Posen

Home  »  Alle  »  Borgmesterkandidatur – Ryst Posen
okt 16, 2021 No Comments ›› Tage Rasmussen

Fjordlandslisten vil som en ny tværpolitisk lokalliste ikke deltage i blokpolitik, og kommer ikke til at lægge alle vores æg i en kurv. Det er også grunden til, at vi har valgt ikke at indgå i et ensfarvet valgforbund. 
 
Vi bliver af og til mødt med spørgsmålet om hvem vi vil pege på som borgmester. 
 
Først og fremmest vil vi have frihed/mulighed til at støtte de bedste forslag uanset hvorfra de stammer. Derfor binder vi os ikke til en ren rød eller blå aftale. Vi ønsker pragmatiske løsninger over midten, Det er en grundlæggende del af vores værdigrundlag. 
 
Hvem er så den bedste kandidat til at sikre dette? 
 
Det mener vi vores egen spidskandidat er, da vi er den eneste tværpolitiske liste på stemmesedlen og derfor hverken hører til i rød eller blå blok. Af den grund peger vi på vores egen spidskandidat Kirsten Weiland som borgmester. Det er 

Vi synes ikke, at der blandt de alternative muligheder er en oplagt borgmesterkandidat. For de store partier er det desværre de samme kandidater, der har præget byrådet i de seneste 2 perioder, og de repræsenterer mange beslutninger og en kultur som Fjordlandslisten er i opposition til.  
 
Skulle Fjordlandslisten komme i byrådet med et antal mandater, der kan afgøre hvem, der bliver borgmester, vil vi naturligvis søge mest mulig indflydelse for at få vores politik og ønsker på dagsordenen, men uden at gå på kompromis med vores værdigrundlag ” SUND FORNUFT” 

Venstre eller Socialdemokratiet, som forventes at blive de største partier i henholdsvis blå og rød blok, har statistisk størst mulighed for at få borgmesterposten, og de har derfor serveretten 

Men ingen regel uden undtagelser.

Så Fjordlandslisten afventer i spænding resultatet af valget, og håber mange borgere vil stemme for en ny retning for Frederikssund samt et nyt byråd hvor Fjordlandslisten kan få væsentlig indflydelse uanset hvem der måtte ende med at få borgmesterposten.  
 
Vi går til valg på fornyelse og på at ryste posen

Tagged with: ,