Betaling på KMB stadig ude af fokus

Home  »  Alle  »  Betaling på KMB stadig ude af fokus
apr 25, 2021 No Comments ›› Tage Rasmussen

Vi har sendt nedenstående artikel til flere regionale\landsdækkende medier, og håber flere af dem vil optage den eller i det mindste selv lave et indslag omkring problematikken.

Manglende fokus på fjernelse af betaling på Kronprinsesse Marys Bro

I regeringens oplæg til ny infrastruktur i Danmark er det forbavsende, at man ikke har nævnt betalingsmodellen på omfartsvejen syd om Frederikssund. Det er absolut eneste sted i Danmark, hvor borgerne skal betale for at færdes i egen kommune. Det er tankevækkende, at de medlemmer af folketinget, der ved valget i 2019 fordømte denne model, endnu ikke har ladet høre fra sig med deres holdning, der dengang var gældende.

Hvorfor mon?

Vi må jo desværre konstatere at fjernelsen af betalingen ikke er med i regeringens infrastrukturoplæg, og det er således nødvendigt, at andre partier får sagen på dagsordenen og tager forslaget med til forhandlingsbordet.

Det lader ikke til, at der er planer om at introducere yderligere betalingsveje/broer i forbindelse med den nye infrastrukturplan, så der er vel ikke nogen undskyldning for ikke at få dette punkt med i den endelige aftale. Medmindre der hersker en modvilje mod at erkende, at beslutningen om at indføre en betalingsbro midt i Frederikssund Kommune var forkert.

Da problematikken var på agendaen ved folketingsvalget 2019, var der meget klare tilkendegivelser fra de fleste partiers kandidater. De var alle modstandere af betalingen på Kronprinsesse Marys Bro, hvilket man kan læse i denne artikel fra TV-Lorry.

Så vi må vel klart forvente, at de valgte Folketingsmedlemmer nu sætter handling bag ordene, og enten selv eller via deres partis trafikordførere sørger for, at fjernelsen af betalingen kommer på bordet til forhandlingerne.

Vi er rigtig mange borgere i Frederikssund kommune, der ser frem til, at der kommer fokus og handling på dette område fra de forskellige partier i Folketinget, og håber således, at det lykkes at få fjernelsen af betalingen på Kronprinsesse Marys bro med i det endelige forlig.

Tagged with: ,