Ole Peltola

Home  »  Ole Peltola

Jeg er født og opvokset i Gladsaxe, men har boet stort set hele mit voksenliv i nuværende Frederikssund Kommune.

Jeg er gift med Annette. Vi bor ved Over Dråby Strand. Sammen har vi 2 sønner og 4 børnebørn. Jeg er læreruddannet fra KDAS.

Jeg har arbejdet uafbrudt i den danske folkeskole fra 1970 (vikar) til 2016 (skoleleder), og jeg har i den periode taget pænt mange relevante kurser. Som skoleleder har det altid været vigtigt for mig at have faste undervisningstimer  for at bevare følingen med læreropgaverne og lærerproblematikkerne.

Jeg har sideløbende været træner og leder indenfor den frivillige idræt i over 35 år – herunder 7 år som formand for Dansk Floorball Union.

Jeg er optimistisk af sind og meget udadvendt. Jeg er god til at opbygge relationer, og jeg trives rigtig godt i forpligtende fællesskaber.  Min største force er afgjort evnen til at løse komplekse problemer og min vedholdenhed.

Jeg håber at KV21 giver plads til nye kræfter med et anderledes menneskesyn. Falder valget på mig vil jeg overordnet arbejde for konsensus i byrådet, for der er brug for at forene alle kræfter om at genoprette tilliden til kommunen, at samle kommunen fysisk og mentalt og at fremtidssikre kommunen på alle områder.

I byrådet vil jeg lægge min energi på børne-/ungeområdet – især skole- og idrætsområdet, på kommunens funktionsniveau – som arbejdsplads og serviceorganisation samt på den overordnede planlægning for at sikre sammenhængskraften.

Fjordlandslistens stærke værdigrundlag vil være rammen for mit virke i byrådet. Jeg er klar til at påtage mig et ansvar.

Kontakt

Område/By: Jægerspris
Telefon: N/A
E-mail : ole.peltola@fjordlandslisten.dk
Facebook profil