NATURligvis – Vis os “Din Natur”

Home  »  NATURligvis – Vis os “Din Natur”
Indtast dit fulde navn
Indtast din e-mail adresse
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Her kan du tilføje op til 5 billeder fra den samme lokation. Hvert billede må max. være 10 MB og bør optimalt være i standard digital foto format 4:3. Der må ikke uploades billeder med ophavsret af 3die person uden samtykke fra vedkommende. Hvis du får en fejl ifm. upload af billeder kan det være de har for høje en opløsning (Prøv da at gemme billederne med en mindre opløsning max. 2500 x 2500 pixels)
Angiv her de kategorier der passer bedst med det pågældende natur område. Der kan vælges flere kategorier.
Angiv her en kort beskrivende billedtitel
Skriv hvor billedet er taget og angiv gerne placering med et link til lokationen eksempelvis via krak.dk. Sidstnævnte gøres på https://map.krak.dk/ ved at zoome ind på det område hvor billederne er taget. Højreklik dernæst på stedet på kortet og vælg GPS-koordinater. Herefter kan link adressen kopieres fra adressefeltet i browseren og indsættes i formularen. Eksempel : https://map.krak.dk/?c=55.848807,12.183108&z=15&g=55.847590,12.179890
Skriv her lidt om dit billede ex. hvorfor området er bevaringsværdigt og/eller bør udvikles.
Ønsker du at billedet akkrediteres med dit navn ifm. publicering på de digitale medier ?
Der udloddes en NATUR-LIGVIS plakat fra Signe Bagger hver måned i perioden Marts til Juli ved lodtrækning blandt de indsendte billeder. Angiv her om du ønsker at deltage i disse lodtrækninger.
Ved at markere denne checkboks accepterer jeg, at Fjordlandslisten må publicere det/de pågældende billeder og beskrivelser på de digitale medier og anvende billeder ifm. markedsføring og politikudvikling.