Mette A. Harder

Home  »  Mette A. Harder

Årgang 1971 
Gift og 2 børn årgang 1996 og 2001

Opvokset i Frederikssund og har boet i Frederikssund Kommune siden 1982. Mit barndomshood var Baldersvej i Nord, men har siden boet på Lundevej i Centrum, i Over Dråby og senest i Græse Bakkeby siden 2005. 

Min skolegang foregik på Marienlystskolen og på Frederikssund Gymnasium, og en generation senere har mine børn trådt de samme spor på Marienlystskolen, hvor 25 år godt kunne have kaldt på mere udvikling. 
Mit møde med den kommunale pladstildeling og behandling i forhold til vuggestue, SFO og skole har i flere sammenhænge været en katastrofe og skrankepave-agtigt. Det har fået mig til at tage kampen op flere gange, med positivt udfald – men også med den konsekvens, at jeg har siddet i forældreråd og -bestyrelser, for at være tæt på ledelsen og påvirkningsmulighederne. 

Har gennem mange år været både aktiv fodboldspiller i FIK og motionssvømmer. Siden jeg fik børn, har jeg været omkring HK73, og ikke mindst Frederikssund Svømmeklub, hvor jeg var aktiv som bestyrelsesmedlem, dommer, holdleder mv. 

Er i 1995 uddannet revisor med en HD i regnskabsvæsen og økonomistyring. Gennem min karriere har jeg været controller, regnskabs- og økonomichef, Finance Partner og CFO i forskellige størrelser og typer af virksomheder. I dag har jeg ansvaret for koncernøkonomi i Ingeniørforeningen, IDA med tilhørende datterselskaber. 

Min største interesse i forhold til kommunalpolitik er at skabe udvikling i byen med mere respekt for det naturskønne område vi bor i på begge sider af fjorden samt med respekt for de borgere, der bor her. Og så ligger det mig meget på sinde at kommunens midler forvaltes på den økonomisk mest ansvarlige måde – både i Forvaltningen, men også gennem politisk retning og business planer, der sikrer økonomien fremadrettet og ikke presser skatten yderligere. 

Jeg handler næsten altid lokalt – og helst personligt i butikker – derfor håber jeg på, at den kommende byrådsperiode vil inkludere profiler, der ønsker en anden plan for bymidten i Frederikssund end blot at bygge høje lejlighedsbyggerier.