Lennie Hansen

Home  »  Lennie Hansen

Lennie Hansen født den 8 Januar 1974. Søn af Vognmaler Erik Hansen og Lis Hansen, barnebarn til Smed Peter og Bertha. Har boet stort set hele mit liv i Jægerspris/Over Dråby, på nær nogle få år i Valby og Nordvest i København. 

Bor og har 2 drenge sammen med Pernille Christiansen, Tobias på 16 og Sander på 14. 

Formand, træner, holdleder osv. I den lokale fodboldklub JIK, som også er en del af FC Hornsherred samarbejdet. Som spiller har jeg været aktiv i Jægerspris, Slangerup og Brøndby. Derudover tidligere aktiv spiller og medstifter af Floorballklubben Jægerspris Underducks.

Generalist med fokus på at få styr på basis. Lad os støbe fundamentet før vi bygger huset. I min tid har jeg set for mange halvfærdige og kuldsejlede projekter i Frederikssund kommune. Alt for mange besparelser på kernevelfærd, og generelt rigtig skidt byplanlægning.

Idrætten er i Frederikssund kommune under pres grundet ringe inddragelse af foreningerne, der alt for ofte ender som tilskuere til kommunal planlægning med enten negativ, eller i bedste fald ingen effekt. 

Ovenstående er for mig basisopgaver som KAN og SKAL løses meget bedre end de er blevet gjort efter den kommunale sammenlægning. En sammenlægning som i min optik ikke er lykkedes ret godt, og stadig ikke har givet en følelse af vi som kommune er enige eller trækker i samme retning. 

Står altid til rådighed for en snak og evt uddybelse af hvad jeg vil kunne bidrage med i Frederikssund byråd. 

Kontakt

Område/By: Jægerspris
Telefon: N/A
E-mail : lennie.hansen@fjordlandslisten.dk
Facebook profil