Fjordlandslisten Etableret

Home  »  Alle  »  Fjordlandslisten Etableret
apr 2, 2020 Kommentarer lukket til Fjordlandslisten Etableret Tage Rasmussen

Den 2. april 2020 blev der afholdt stiftende generalforsamling for Fjordlandslisten. På grund af Covid-19 restriktioner blev generalforsamlingen afholdt virtuelt. Efterfølgende er foreningen formelt blevet etableret.  

Vi håber på at vi får bugt med Covid-19 hurtigst muligt, og ser frem til en normalisering af hverdagen for alle. Det er klart, at lokalpolitik nok ikke er top of mind i denne tid, men vi håber på, at krisen ikke får alle til at glemme de store udfordringer og problemer, der har været i Frederikssund kommune og som påvirker os alle. Disse problemer vil ikke blive mindre i den periode, vi går ind i. 
 
Vi vil sørge for, at de mange skandalesager som er kommet op til overfladen siden sidste kommunevalg ikke går i glemmebogen, og vil sikre et godt og ordentligt alternativ for alle borgere i Frederikssund kommune på tværs af landspolitisk tilhørsforhold.  
 
Tiden går desværre hurtigt og før vi ser os om, er det tid til at stemme igen ved næste kommunalvalg d. 16. november 2021. Af den årsag har vi på vores hjemmeside en nedtælling til valget, så vi alle kan blive mindet om den vigtige dato, hvor det er tid til at stille de eksisterende politikere til ansvar, for den måde de har forvaltet deres mandat og i stedet vælge nogle kandidater, der har en reel interesse i at servicere kommunens borgere og udvikle kommunen med respekt for dens natur, kulturelle og historiske værdier. 

Så vi er nu klar til at komme i gang med det praktiske arbejde omkring udvikling af listens politikområder og mærkesager samt ikke mindst kommunikation til og mobilisering af de mange borgere i kommunen, som gerne ser en anden vej for Frederikssund forankret i det værdigrundlag “FrederiksSUND FORNUFT, ” som Fjordlandslisten er etableret på. 

Tagged with: